Kwaliteit

vis-vellen-velmachine-681x570-gespiegeld
Wij zijn een HACCP gecertificeerd bedrijf. Al onze producten voldoen uiteraard aan de normen en wetgeving van de Europese Unie. Onze medewerkers werken onder het toeziend oog van de VWA en HACCP normering waardoor de kwaliteit altijd is gewaarborgd.

De ingekochte vis worden ter plekke door onze eigen inkopers en kwaliteitsbeheerders gekeurd. Bovendien voeren de keurmeesters dagelijks interne audits uit en controleren en bewaken zij de kwaliteit van de ingekochte vis. We hanteren een first in first out-systeem. Tevens zien de keurmeesters toe op de hygiëne binnen het bedrijf en informeren zij de werknemers voortdurend over hun vakkundige bijdrage aan de aflevering van een hoogwaardig kwaliteitsproduct.

De chauffeurs zorgen voor zorgvuldig en vlot transport van onze producten met onze geconditioneerde gekoelde en -vriestransport. Onze vrachtwagenchauffeurs vervoeren de verse vis van de diverse afslagen naar ons koelhuis en de bewerkte vis van ons bedrijf in IJmuiden naar de klanten in zowel de groothandel- als de detailhandel.

Duurzaamheid

Friend of the Sea

Voor onze tong welke wij afnemen van de visafslag wordt voldaan aan de eisen van de organisatie Friend of the Sea approved Fishery. Dit betekent dat de vis afkomstig is uit een duurzaam beheerd bestand, de vissers zorgvuldig en selectief vissen, geregistreerde en legale herkomst van het product,  dat de productie sociaal verantwoord is en er een milieuvriendelijke bedrijfsvoering wordt gevoerd.

Vrienden van de zee zijn de enige op de markt die volgens de FAO-Richtlijnen voor de Ecolabelling van vis en visserijproducten, die een certificaat geeft voor visserij gedaan in bestanden die niet zijn overbevist.

MSC

MSC is een wereldwijde organisatie die samenwerkt met vissers, de visverwerkende industrie en –handel, wetenschappers, natuur- en milieuorganisaties en de consument om de meest milieuvriendelijke keuze voor vis en visproducten te promoten.

Voor onze producten waar mogelijk kopen wij in welke Marine Stewardship Council gecertificeerd zijn. MSC erkent en beloont duurzame visserijen. Alleen producten uit duurzame en goed beheerde visserijen mogen het blauwe MSC logo dragen.

Over ons

Dagelijks kopen wij verse vis op de Nederlandse en Buitenlandse visveilingen. Het productieteam verwerkt de dagelijks aangevoerde verse vis tot een gezond eindproduct. Onze kracht daarbij is gelegen in het fileren, verpakken, vacumeren en diepvriezen van verse vis in grote hoeveelheden.
vis-fileren-zeevisgroothandel-langbroek

Bedrijfsgegevens

C. J. Langbroek
Zeevisgroothandel & transport

Strandweg 30
1976 BS IJmuiden

Telefoon: +31 (0) 255 516 357
info@vistransport.nl

KvK: 34208520
BTW: NL 8132.47.834.B.01
IBAN: NL93RABO038 3636000
SWIFT: RABONL2U

Blijf op de hoogte

Top