Transport

Zeevisgroothandel-Langbroek-Transport-truck-en-trailer

Wij zijn als transportbedrijf al meer dan een decennium  actief in het binnenlands- en buitenlandsgoederenvervoer. Wij verzorgen diverse soorten transport naar een groot aantal landen en kunnen een breed pakket aan diensten en services aanbieden.

Wij hebben ons gespecialiseerd op de volgende soorten transport:

  • Stukgoed
  • Containertransport
  • Uitzonderlijk vervoer
  • Geconditioneerd vervoer
  • Off Shore
  • Koeltransport van visafslagen

Onze organisatie, ons personeel en ons materieel is speciaal toegerust om zowel nationaal als internationaal goederen die vallen onder de ADR. De veiligheidsadviseur binnen onze organisatie houdt nauwlettend in de gaten of alle wettelijke bepalingen op alle fronten worden nageleefd. Tevens  kunnen we de aanvoer van de  vis van schepen transporteren.
Als transportonderneming beschikken we over een moderne vloot van trekkers, trailers, schuifzeilentrailers, koelwagens en cooltrailers .

 

Over ons

Dagelijks kopen wij verse vis op de Nederlandse en Buitenlandse visveilingen. Het productieteam verwerkt de dagelijks aangevoerde verse vis tot een gezond eindproduct. Onze kracht daarbij is gelegen in het fileren, verpakken, vacumeren en diepvriezen van verse vis in grote hoeveelheden.
vis-fileren-zeevisgroothandel-langbroek

Bedrijfsgegevens

C. J. Langbroek
Zeevisgroothandel & transport

Strandweg 30
1976 BS IJmuiden

Telefoon: +31 (0) 255 516 357
info@vistransport.nl

KvK: 34208520
BTW: NL 8132.47.834.B.01
IBAN: NL93RABO038 3636000
SWIFT: RABONL2U

Blijf op de hoogte

Top